PhiLings Microneedling

Behandlar ärrvävnad, utslätning av rynkor, hudbristningar och förstorade porer, ger slätare textur och ökad spänst I huden genom nybildning av collagen och elastin.

Microneedling är en väldigt effektiv behandling använd för hudföryngring av ansikte och kropp. Behandlingen riktar in sig på att stimulera microcirkulation och naturlig collagen produktion genom hudens egen läkningsprocess.

 

Philings Microneedling är en av marknadens bättre Microneedlings produkt och vi erbjuder detta som ett billigare alternativ till Dermapen 4, som är en av marknadens absolut bästa Microneedlings produkt.

Hur länge varar resultatet av Microneedling?

Resultatet utav Microneedling börjar bli synligt redan 24 timmar efter en bokad tid och fullt resultat uppnås 2-6 veckor efter utförd behandling. Resultatet varar i ett par månader, vid behandling av specifika hudproblem, är resultatet permanent.

 

Vad hjälper Microneedling mot?

Microneedling ger bra resultat på, acne ärr, ärrvävnad, utslätning av rynkor, hudbristningar och förstorade porer, behandlingen stimulerar den naturliga processen för collagen produktion och hudens egen läkningsprocess, vilket gör att huden förbättras.

Jag har inga hudproblem, kan Microneedling hjälpa mig ändå?

Även för den som inte har några direkta hudproblem, kan Microneedling vara en bra behandling för att fräscha upp huden, behandlingen förbättrar hudens textur, fasthet och återfuktning, vilket ger ett slätare och yngre utseende med ökad lyster.

 

Vad är PhiLings?

PhiLings är den senaste tekniken inom hudföryngring och problemhud lösningar utan kirurgiska ingrepp.  Den absolut senaste metoden inom microneedling! PhiLings har efter år av forskning kommit fram till hur man bevarar de aktiva ämnena i huden i upp till 3 dygn efter avslutad behandling.

Det är den ultimata hudföryngringsbehandlingen som stramar upp, reducerar och tillsammans med avancerad eftervård resulterar i helt fantastiska resultat.Behandlingen kan användas var som helst på kroppen där du har rynkor eller slapp hud.

Vad är Microneedling?

 

Microneedling eller micronålning är en effektiv hudföryngringsmetod som utförs med en apparat som har små små nålar som förs över huden. Dessa nålar ger microskopiska hål i översta hudlagret, som startar en läkningsprocess där nya collagen och elastin bildas. Nålarna når ett djup på 0,2 – 0,75 mm och behandlingen anses till största del vara smärtfri.

 

phi lings microneedling malmö

Resultat efter Microneedling

Resultatet utav en Microneedling-behandling kan bl.a. innebära slätare textur och spänst i huden, intensiv återfuktning och ökning av hudens naturliga fuktbalans, vilket i sin tur leder till minskning av synliga rynkor. Många får en märkbar föryngring i och med ökad lyster i hudton, även förminskning av porer och bristningar.

Under behandlingen med Microneedling metoden appliceras en Microneedling “cocktail” vilket anpassas efter vilken hudton den som behandlas har. Detta absorberas av huden successivt. Efter behandlingen får kunden särskilda eftervårdsprodukter (“Ultimate Skin Cocktail”) som tilldelas tillsammans med en detaljerad bruksanvisning. Att använda rätt produkter efter att behandlats med hjälp av Microneedling är viktigt för att kunna uppnå bästa möjliga resultat i hudens och slutligen nå ett slätare och yngre resultat.

Bäst effekt uppnås när behandlingen kombineras med serum, då de microskopiska hålen gör att huden upptar serumet effektivare och ämnena leds längre ner i huden. Det är viktigt att tänka på god hygien vid microneedling, vid behandling används enbart sterila engångsnålar som kastas efter behandlingen.

 

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

 

Det behandlade området kan vara rött och en stickande känsla kan förekomma i upp till tre dagar efter behandlingen.

För att minska komplikationer och får bäst resultat, skall man efter behandlingen tänka på följande,

 • Tvätta inte ansiktet de första 12 timmarna efter behandlingen.

 • Utsätt inte huden för direkt solljus de första 24 timmarna.

 • Använt inte make-up de första 24 timmarna.

 • Använd inte foundation eller puder de första 48 timmarna.

 • Undvik bada, basta och solarium de första 3 dagarna.

 • Undvik fysisk ansträngning / träning följande 2 dagar.

Hur länge varar resultatet?

Resultatet börjar bli synligt redan 24 timmar efter behandlingen och fullt resultat uppnås 2-6 veckor efter utförd behandling. Resultatet varar i ett par månader, vid behandling av specifika hudproblem, är resultatet permanent.

Hur många behandlingar behövs?

För bäst resultat bör behandlingen upprepas ca 3-6 gånger, med 10-14 dagars mellanrum, för specifika problem så som acne ärr och hudbristningar kan fler behandlingar behövas.

Kan alla behandlas med Microneedling?

Långt de flesta kan behandlas med Microneedling, men om du har något av följande så är Microneedling inte rekommenderat,

 • Gravid eller ammande.

 • Ingen brun-utan-sol kräm, minst en vecka innan behandlingen.

 • Medicinsk behandling av Acne (avvakta minst 6 månader), mild Acne kan med fördel behandlas med bra resultat.

 • Avvakta minst 2 veckor efter utförd Botox/Fillers behandling.

 • Aktiv rosacea, inflammation i huden, öppna sår eller psoriasis.

 • Blödarsjuka eller behandling med blodförtunnande medel.

 • Pågående infektion/virus i huden, såsom Herpes Simplex eller vårtor

 • Diabetes eller hudcancer