Ice Peel

Peeling för alla hudtyper som är starkt antiinflamatorisk, motverkar orenheter, acne, stora porer samt återfuktar och utjämnar.

ICE PEEL (kemisk peeling + cryoterapi) är en avancerad behandling med omedelbara och förbluffande resultat. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potent styrka av kemisk peeling med cryoterapi i en och samma behandling. 

ICE PEEL har flera fördelar:

  • Reducerar rynkor och linjer

  • Återfuktande och mjukgörande

  • Rodnadsdämpande

  • Kollagenstimulerande

  • Uppstramande

  • Reducerar talgproduktion

  • Uppfriskande

ICE PEEL – Ny era för Anti-age behandling!

ICE PEEL är en kemisk peeling och cryoterapi som passar till alla hudtyper, alla åldrar och är bra till acne hud och orenheter, mot stora porer och för de som vill ha en fräsch hud med fin lyster. Behandlingen är mjukgörande, återfuktar och dämpar rodnad och svullnad.

Mandelsyra för alla hudtyper

I ICE PEEL behandlingen används professionell styrka av 40% Mandelsyra. Mandelsyran ger mild effektiv exfoliering och är starkt antiinflammatoriskt. En ny säker peel med få sidoeffekter (ingen eller endast mindre fjällning) och är speciellt lämplig för känslig, lättrodnad hud med inflammationer.

Behandling med mandelsyra är säkert på alla hudtyper och även sommartid.

Behandlingens effekter

Döda hudceller exfolieras, talg löses ur porer och huden får med direktverkande resultat ökad fukt, utjämning av struktur och uppstramad lifting effekt. ICE PEEL är för alla hudtyper och kan med fördel utföras som kur för långtids- och djupverkande resultat. ICE PEEL behandlingen verkar djuprengörande, stimulerar hudens cellförnyelse, aktiverar för ökad fukt och fasthet samt främjar blodcirkulation och stärker kärlstruktur.

Behandlingen har god effekt som allmän hudföryngring med exfolierande och fuktgivande egenskaper. Mandelsyra stimulerar hudens fibro blaster för ökad fasthet och omedelbar upplyftande effekt och ger ökad fukt genom stimulering på hudens hyaluronsyra produktion vilket gör den lämplig även vid torr hud.

I behandlingen ingår även ICEMASK, som är en unik expressmask med ”Instant Flash Effect”. Redan efter 10 minuter får huden en omedelbart uppfriskande och behaglig känsla med tydliga effekter. ICEMASK återfuktar, slätar ut rynkor och linjer för välformad hud samt optimerar hudens ph-värde till 4.5. Masken är lämplig för alla hudtyper och speciellt utvecklad för Kemiska Peels, Microdermabrasion,
Microneedling, Injektionsbehandlingar och/eller lPL/laser.

Värt att tänka på

Den exfolierande effekten gör huden ljuskänslig varför det är nödvändigt med fullgott solskydd efter behandlingen även om behandlingen är säker sommartid.

ice peel malmö behandling