HydraFacial Aqua - "Signature"

En extra välgörande stund med en djuprengörande behandling som rensar porer och ger huden massor av fukt och vitalitet, tillsammans med avslappnande massage.

Denna behandling är för dig som är trött och stressad, som vill ha en extra välgörande stund och önskar både resultat och avkoppling. Den djuprengörande ansiktsbehandlingen tar bort orenheter och pormaskar, rengör fet och tilltäppt hud. Behandlingen är smärtfri och har läkande egenskaper, samtidigt som du blir avslappnad och får en stunds egentid. HydraFacial Aqua kombineras med anpassade produkter och ger en mild, men effektiv behandling som passar alla hud typer.

 

Behandlingen består av rengöring, hudanalys, dubbel peeling (kemisk och enzym peel), ånga, djuprengöring med HydraFacial Aqua apparat, massage av ansikte, nacke och dekolletage. Följt av mask och anpassat serum och avslutas med kräm. De olika stegen i behandlingen ger en förbättrad absorbering av produkternas aktiva ingredienser. Vi använder hudvårdsprodukter från Esse, ett ekologiskt avancerat hudvårdsmärke.

 

Behandlingen lämnar dig avslappnad med en frisk och vacker hud utan irritation. Huden tillförs effektivt massor av fukt och vitalitet, blir jämnare och mjukare, porerna minimeras och reducerar hudens slapphet i ansiktet, förbättrar cellförnyelse och kollagenproduktion, samt avlägsnar döda celler på hudens yta.

 

Om du också vill ha färgning av bryn och fransar, lämna meddelande när du bokar.

Hudvårdsprodukter

Behandlingen använder produkter från ESSE, som är ett ekologiskt certifierat hudvårdssystem som fokuserar på att återställa hudens biologiska mångfald med grön kemi och ekologisk bioteknik.

 

HydraFacial Aqua – Microdermabrasion

Smärtfri rengöring tack vare en vakumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och tar bort pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en dammsugare som suger upp orenheterna, som hamnar i en behållare i maskinen.

 

Djuprengöring med HydraFacial Aqua

 

Vakuumet tillsammans med den specialutformade toppen bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en effektiv djuprengörande effekt som skonsamt exfolierar och ger näring till huden. Dessa bubblor, i kombination med lösningen, absorberas mycket snabbt och passerar snabbt genom huden. På detta sätt tränger lösningen djupt in i huden för att på ett säkert sätt ta bort föroreningar och döda hudceller.